نامه‌ای به نویسنده، از استان زلزله‌زده کرمانشاه

نامه‌ی کودکی از استان زلزله‌زده کرمانشاه، شهر ریجاب، به محمدهادی محمدی نویسنده کتاب‌های کودکان:

تصویر این نامه در شهریور ماه 97 توسط کتابدار از طریق تلگرام برای مسئولان پروژه «با من بخوان» در تهران فرستاده شده بود.

«از طرف سحر دربندری

سلام به آقای محمدهادی محمدی

از شما نویسنده گرامی متشکرم که با کتاب‌هایتان ما را سرگرم می‌کنید. می‌دانید که من چطور شیفته‌ی کتاب‌هایتان شدم؟ مسئول کتاب‌خانه کتاب شما را فقط برای من خواند. «هفت اسب» خیلی خوب بود. دومین کتاب هم ماجراش [این بودکه] من و دوستم داشتیم می‌رفتیم خانه که خانم زارعی گفت بچه‌ها بیایید این کتاب رو بخوانیم و نمایشش رو اجرا کنیم. این جوری بود که من شیفته‌ی کتاب‌هایتان شدم. و من 14 کتاب شما رو خوندم و الان از شما تمنا و خواهش می‌کنم به شهر ما بیایید لطفاً و منتظر جواب‌تون هستم.

طرفدار شما، سحر دربندری»

نامه‌ای به نویسنده، از استان زلزله‌زده کرمانشاه

عکس این نامه (البته با تاخیر) برای آقای محمدی فرستاده شد. ایشان بلافاصله در پاسخ کتاب آرش کمان‌دار را با این متن برای سحر ارسال کرد:

«برای سحر دربندی عزیزم، دوست خوب که نامه‌ات ‌برای‌ام مهر و شوق آورد. امید که همواره بهروز و کامیاب باشی.»

 

پیشنهاد به کتابداران، آموزگاران، مربیان ، ترویج‌گران و همه کسانی که برای کودکان کتاب می‌خوانند:

از کودکان و دانش‌آموزان کلاس یا کتابخانه‌تان بخواهید برای نویسنده‌ی کتاب‌ها نامه بنویسند. به ویژه برای کودکان در شرایط دشوار این راه می‌تواند امکان بروز احساس‌ها و درونیات کودک را فراهم کند. اگر امکان آن را دارید از نویسندگان، تصویرگران یا مترجمان کتاب‌های کودکان دعوت کنید به کتابخانه یا کلاس شما بیایند. این یکی از شیوه‌های علاقه‌مند کردن کودکان به کتاب و کتاب‌خوانی است.

حتی اگر امکان ارسال نامه به نویسنده یا تصویرگر یا مترجم را ندارید، می‌توانید به عنوان فعالیت پس از بلندخوانی از کودکان بخواهید به نویسنده یا تصویرگر کتاب مورد علاقه‌شان نامه بنویسند. این فعالیت می‌تواند موضوع انشا باشد. این گونه می‌توان کتابخوانی را به درس‌های مدرسه پیوند زد و شوق نوشتن را در کودکان برانگیخت.

Submitted by editorsa on