نمایشگاه – موزه احوال کودکی، فرهنگ و آموزش و پرورش کودکان ایران پس از ۱٠ روز پایان یافت.
نمایشگاه از شنبه ۱۶ مهر آغاز شد و قرار بود در روز پنج شنبه ۲۱ مهر پایان بپذیرد اما به سبب استقبال بازدید کنندگان برای چهار روز دیگر تمدید شد.
دیروز دوشنبه ٢٥ مهر، نمایشگاه – موزه با بازدید اعضای کارگاه آشنایی با ادبیات کودکان شورای کتاب کودک به کار خود پایان داد.
کارگاه آشنایی با ادبیات کودک، هر هفته در روزهای دوشنبه در کتابخانه تحقیقاتی شورای کتاب کودک برگزار می شود. اما، اعضای کارگاه دیروز نشست خود را در محل نمایشگاه احوال کودکی برگزار کردند.
فرزانه طاهری سرپرست نمایشگاه - موزه اعضای کارگاه را در بازدید از نمایشگاه همراهی کرد. سپس آن ها به پای صحبت های زهره قایینی درباره "تاریخ ادبیات کودکان" نشستند. فروغ جمالی مسئول کارگاه آشنایی با ادبیات کودکان نیز در این کارگاه حضور داشت.
نمایشگاه – موزه احوال کودکی، فرهنگ و آموزش و پرورش کودکان ایران، از سوی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و با یاری کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد تهران برگزار شد.
نمایشگاهی که برای بزرگ ترها یادآوری خاطرات بود و برای کوچک ترها، دریچه ای به زندگی کودکان دوره های پیش. بسیاری از بزرگ سالانی که سالن را ترک می کردند با درخششی در نگاهشان می گفتند که نمایشگاه آن ها را به دورترین خاطرات کودکی شان برده است.
بسیاری هم پس از یکبار بازدید از نمایشگاه، دوستان یا افراد خانواده شان را برای بازدید همراه می آوردند و یا به گنجینه یادگارهای خود سری می زدند و چیزی از آن را به موزه هدیه می کردند.
تماشای بخش کوچکی از زندگی کودکان در روزگاران گذشته، برای کودکان امروز هم جالب بود و بسیاری از آن ها را به مقایسه شیوه زندگی کودکان آن دوران با زندگی خودشان تشویق می کرد.
این نمایشگاه – موزه احوال کودکی نشان داد که می توان با برگزاری چنین برنامه هایی، بین نسل های مختلف پیوند ایجاد کرد و کودکان و پدران و مادران و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها را به هم نزدیک تر کرد.
در روزهای آینده گزارش کاملی از نمایشگاه – موزه را در کتابک خواهید خواند.
عکس ها از کتابک و مهرزاد نقیبی