به گزارش خبرگزاری مهر، ۴میلیون كودك ایرانی از تحصیل بازمانده اند، در حالی كه وزارت آموزش و پرورش آماری از این كودكان ندارد.
به گفته معاون پیشین حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، آماری كه معاون نهضت سوادآموزی در باره وجود یك میلیون و ۸۰۰ هزار كودك لازمالتعلیم بازمانده از تحصیل اعلام كرده اشتباه است. حسن الحسینی در این باره به خبرنگار مهر گفت براساس تحقیقاتی كه در زمان حضور او در آموزش و پرورش انجام شد، بیش از ۳ میلیون دانشآموز بازمانده از تحصیل وجود داشت.
او بر این باور است كه هماكنون نزدیک به 4میلیون نفر در سن تحصیل از آموزش بی بهره اند و این به معنای تزریق بیسوادی به جامعه است. این در حالی است كه براساس اعلام دفتر آمار وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی گذشته نزدیک به ۷۱۰ هزار دانشآموز در پایههای تحصیلی اول دبستان تا اول دبیرستان در امتحانات خرداد ماه تجدید و نزدیک به ۲۸۰ هزار دانشآموز نیز مردود شدهاند.
این كارشناس مسائل آموزشی درباره علت افزایش تعداد بازماندگان از تحصیل گفت:" خانوادههای فقیر در شرایط سخت مالی قطعا همه درآمد خود را صرف هزینههای ضروریتر میكنند و بدین ترتیب فرزندانشان از تحصیل محروم میشوند."
هماكنون نیز این وضعیت در كشور وجود دارد. معاون پیشین حقوقی وزارت آموزش و پرورش افزود: "با توجه به فقری كه در جامعه وجود دارد حتی اگر اعتبارات آموزش در سبد مصرف خانواده های ایرانی افزایش یابد تعداد بازماندگان از تحصیل بازهم بیشتر خواهد شد."