یازده آوریل در بانك جهانی نشستی با نام «هیچ نسلی نباید از آموزش محروم بماند» برگزار شد.
هدف از این نشست پیشرفت و توسعه ی اجرای امور ابتكاری و نوآورانه و حمایت بیشتر و گسترده تر برای توجه بیشتر به نیازهای آموزشی كودكانی بود كه درگیر بحران سوریه، هم در داخل سوریه و هم در كشورهای پناهجوی همسایه هستند. همه ی شركت كنندگان به لزوم فراهم آوردن آموزش اشاره كردند تا از بی سوادی كودكان و نوجوانان درگیر بحران سوریه هستند، پیشگیری شود. آن ها بر نقش حیاتی آموزش برای رشد و توسعه ی بلندمدت، ثبات و امنیت در این مناطق تاكید ورزیدند.
آیرینا بوكووا، مدیرعامل یونسكو، گفت: سه میلیون كودك و نوجوان از مدرسه محروم اند، و آینده ی همه ی نسل ها به خطر خواهد افتاد، باید با حمایت از آموزش باکیفیت و فراهم آوردن آن برای تمام کودکان روی آن ها سرمایه گذاری كنیم زیرا آن ها آینده ی منطقه اند، زیرا این نسل به حاشیه رانده شده و بیكار هدف سواستفاده و استثمار و برده كشی قرار می گیرند و به راحتی جذب خشونت و افراط گری می شوند. او تأكید كرد كه سامانه های آموزشی كشورهای میزبان در تلاش است تا هزاران كودك و نوجوان پناه جو را به مدرسه بازگرداند.
او بیان کرد: باید از تلاش ها و اولویت های دولت های کشورهای میزبان حمایت کنیم و آن ها را در چالش های فوری و بلندمدت در خصوص دسترسی به آموزش با کیفیت یاری رسانیم.
ریاست این نشست را وزیر امور خارجه ی انگلستان در بخش رشد و پیشرفت بین المللی به عهده داشت. در این جلسه مقامات بلند مرتبه سازمان ملل، بانك جهانی و اتحادیه اروپا و نمایندگان دولت از جمله وزیر همكاری بین المللی و برنامه ریزی اردن، وزیر آموزش و پرورش و آموزش عالی لبنان حضور داشتند.
ایده ی نخست نشست «هیچ نسلی نباید از آموزش محروم بماند» در سال ۲۰۱۳ شکل گرفت. درست زمانی که دولت های میزبان، اهداکنندگان، سازمان ملل، سازمان های بین المللی و سازمان های مدنی یا غیردولتی گرد هم آمدند تا راهکاری را به وجود بیاورند که هیچ نسلی از کودکان سوری بیسواد نمانند و همه ی کودکان از آموزش با کیفیت برخوردار باشند. هدف این طرح فراهم آوردن آموزش، محیطی امن برای کودکان سوری و فرصت های دیگر برای آینده شان است.