مجموعه "تاریخ با غرغرهای اضافه" در سه جلد با زبانی ساده، روان، طنز آمیز و جوان پسند، دوره هایی از تاریخ باستانی ایران را به شکل روایتی جذاب، بازخوانی می کند.
در کتاب اول: "ایران چگونه ایران شد؟ از آغاز تاریخ تا نخستین حکومت سراسری در ایران، کتاب دوم: "این نقشه ی بزرگ چرا کوچک شد؟ از ظهور تا سقوط هخامنشیان" و کتاب سوم: "نخستین تجربه استعمار غربی در ایران، از آغاز سلوکیان تا پایان اشکانیان را روایت می کند.
نویسنده، به دور از تعصباتی که امروزه بدون توجه به همه جنبه های مثبت و منفی این سه دوره ی تاریخی پیش از اسلام، گونه ای شیفتگی نسبت به دوره های تاریخ باستانی سرزمین ایران، در میان به ویژه جوانان و نوجوانان شکل گرفته است، با پرسش ها و انتقادهایی که مطرح می کند، مخاطب نوجوان را به تفکر درباره ی موضوع های کتاب وا می دارد و برایش پرسش هایی تامل برانگیز مطرح می کند. گرچه گاهی این انتقادها و پرسش ها ممکن است بر داوری مخاطب تاثیر بگذارند، هم زمان ممکن است کارکرد مثبت داشته باشند و مخاطب را به موضوع هایی که امکان دارد به آن ها اعتنای کافی نکند، توجه دهند. نویسنده در تحلیل و بررسی این سه دوره، نگرشی صلح آمیز دارد و بسیاری از جنگ ها و کشتارها و خونریزی های پادشاهان و حاکمان را زیر سوال می برد و ذهن مخاطب را برای یافتن راه حل های دیگری به جز نبرد و کشتار درگیر می کند.
تصویرها با متن همخوانی و کم و بیش جنبه طنزآمیز دارند. کتاب به جز تصویر، دارای عکس نیز هست.
ديدگاه شما