سی ام مهر برندگان مسابقه داستانویسی شازده کوچولو اعلام شدند.
آلا رضایی ۹ ساله از بوکان با داستان رویای یک شلنگ توانست لقب شاهزاده سرزمین قصه ها را هم از آن خود کند.
حدیث کدیور ۱۴ساله از روستای منصورخانی کاکان یاسوج با داستان شبح خانه خالی و باران خوارزمیان ۱۰ساله از تهران با داستان کتاب عصبانی دیگر برندگان این مسابقه بودند.
نرگس زمانی ۱۵ساله از افغان های ساکن تهران با داستان زنگها، سارا کاظمی ۱۱ ساله از شهرکرد با داستان کتابهای ناخوانا، مریم پیروی ۱۱ساله از قزوین با داستان یک خانواده بزرگ، ریحانه صفری ۱۲ساله از ورامین با داستان رویای آدم شدن، مهسا جدیدی ۱۱ ساله از گرگان با داستان دردسرها و بدشانسیهای یک کفش کوچولو نیز ۵ نوجوانی بودند که گروه داوران از آن ها تقدیر کردند.
در سومین دور این مسابقه نزدیک به ۲۵۰ نفر با ۳۱۶ اثر شرکت کردند. مریم سیستانی دبیر این مسابقه در گفت و گو با کتابک درباره هدف این مسابقه و معیارهای آن گفت: "با اینکه استعدادهای زیادی دراین زمینه در میان کودکان زیر ۱۵ سال دیده می شود، اما تمام مسابقه های داستاننویسی ویژهی آنان در حد مدرسه و منطقه است و داوران آنها هم بیشتر اوقات دبیرانی هستند که تخصصی در این زمینه ندارند و انتخابهایشان بیشتر از آنکه معطوف به خلاقیت باشد متوجه رعایت کلیشههای بزرگسالانه است. اگر به نتایج آن جشنوارهها دقت کرده باشید میبینید که بیشتر از اینکه داستاننویس معرفی کنند، "نثر ادبینویس" پرورش میدهند، آن هم نثرهای ادبیای که کپی ناشیانهای از نوشته های سطحی "مجلات زرد" است. به همین خاطر تصمیم گرفتیم مسابقهای با استاندارد و معیار جدید در سطح کشوری و با داوران خبره برگزار کنیم تا چهرهها و استعدادهای کودک و نوجوانی کشف شود و با این جشنواره مسیر زندگی خود را پیدا کنند و در آینده به غنای ادبیات داستانی ما بیافزایند.
معیار اصلی ما در این مسابقه خلاقیت و داشتن ایده های نو، موضوع جدید و دست نخورده آن و همچنین داشتن شکل داستانی است. اما رعایت اصول داستان نویسی البته در حد سن خودشان را برای دوازده تا پانزدهسالهها در نظر میگیریم ولی برای زیر این سن بیشتر به همان خلاقیت اهمیت میدهیم."
موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان ضمن تقدیر از دبیر این مسابقه به خاطر تشویق کودکان با استعداد در داستان نویسی و تشویق بیشتر آن ها به کتابخوانی و داستان نویسی، با اهدای مجموعه کتاب های برگزیده به عنوان جایزه به ۵ برنده از گروه نوجوانان، پشتیبانی خود را از این طرح اعلام کرده است.
دکتر فرح شاعلیان، مجتمع عمران اینترنشنال و خانه کتابدار کودک و نوجوان از دیگر پشتیبانان این مسابقه بوده اند.
داستان های برندگان این مسابقه را می توانید در وبلاگ این مسابقه بخوانید