صفحه ثبتنام چهارمین دوره مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی از ۱ جولای ۲۰۱۸ برابر با ۱۰ تیر در دسترس است.
تصویرگران علاقمند به شرکت در این مسابقه تا ۳۱ آگوست ۲۰۱۸، برابر با ۹ شهریور ۱۳۹۷ ( تا قبل از نیمه شب ۳۱ آگوست به ساعت کره جنوبی) فرصت دارند برای شرکت در این مسابقه اقدام کنند. تصویرگران پس از کامل کردن فرم ثبتنام باید آثار خود را در وب سایت این جایزه به نشانی www.namiconcours.com آپلود کنید.
شرایط شرکت در چهارمین دوره مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی
- همه تصویرگران کتاب میتوانند در این مسابقه شرکت کنند.
- همه شرکتکنندگان باید ابتدا فرم آنلاین شرکت در مسابقه را پر کنند.
- موضوع آثار آزاد است و محدودیتی ندارد.
- هر شرکتکننده میتواند بین ۵ تا ۱۰ عدد تصویر را برای مسابقه بفرستد.
- تصاویر باید متعلق به یک داستان باشد.
- اندازه آثار نباید بزرگتر از ۲۰ مگابایت باشد و باید در فرمت RGB و فایل Jpg باشد.
- هزینه شرکت رایگان است.
مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی از سال ۲۰۱۳ با هدف فراهم کردن فرصتی برای تصویرگران برای به نمایش گذاشتن خلاقیتشان و بالا بردن کیفیت و استاندارد تصویرگری کتابهای تصویری برگزار میشود. این مسابقه یکی از بزرگترین مسابقههای تصویرگری کتابهای تصویری شناخته شده است. در سال اول برگزاری این مسابقه ۴۲ کشور در این مسابقه شرکت کردند در سال دوم از ۷۱ کشور و در سال سوم ۱۷۷۷ شرکت کننده از ۸۹ کشور. مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی از اندیشههای مین بیونگ-دو، بینانگذار جزیره نامی سرچشمه گرفته است. او از پشتیبانان هنرمندان از جمله نویسندگان کتاب کودک بود.
کمیته داوری مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی از ۶ کشور مختلف ارزیابی آثار شرکتکنندگان را بر عهده دارند. معیارهای انتخاب برگزیدگان این مسابقه انسجام، کیفیت و روح حاکم بر روایت و قابلیت تفسیرپذیری و چند لایه بودن قصهگویی و تصویرگریهای نوآورانه و اصیل است. از ایران زهره قایینی، مدیر موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه «با من بخوان»، و عضو هیئت مدیره دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان IBBY در سالهای ۲۰۱۳، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ به عنوان داور در این رقابت حضور داشت.
جایزههای مسابقه بینالمللی تصویرگری نامی
جایزههای این مسابقه شامل جایزه بزرگ برای یک نفر شامل پلاک و ۱۰۰۰۰ دلار آمریکا، جزیرهی طلا برای دو نفر شامل پلاک و ۵۰۰۰ دلار آمریکا، جزیرهی سبز برای سه نفر شامل پلاک و ۲۰۰۰ دلار آمریکا و جزیرهی بنفش برای ۱۰ نفر شامل گواهینامه و پلاک است. از ایران تاکنون نوشین صفاخو، حسن عامه کن، رضا دالوند، راشین خیریه و نازلی تحویلی بردگان بخشهای مختلف این مسابقه بودهاند.
علاقمندان به آشنایی با تاریخ تصویرگری در جهان و ایران، تعریف ها، گونهها، تجزیه و تحلیل عناصر دیداری، میتوانند کتاب «تصویرگری کتاب های کودکان: تاریخ، تعریف ها و گونه ها» نوشته زهره قایینی را از فروشگاه کتاب هدهد تهیه کنند.
لینک خرید کتاب «تصویرگری کتاب های کودکان: تاریخ، تعریف ها و گونه ها»
لینک معرفی کتاب «تصویرگری کتاب های کودکان: تاریخ، تعریف ها و گونه ها»