پیشنهاد فعالیت مناسب پس از بلندخوانی کتاب «نقطه»

آنچه می‌خوانید گزارش یکی از مربیان زیر پوشش برنامه «با من بخوان» از بلنخوانی کتاب «نقطه» و انجام فعالیت پس از آن است.

  • تاریخ: ۱۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۶
  • آموزشگاه مهر وماه کرانی اوز فارس
  • گروه سنی کودکان: پیش‌دبستانی و ابتدایی
  • مربی: پوران نجم دینی، کتابدار و قصه‌گو
  • هدف: سرگرمی و خلاقیت

ابتدا برای کودکان کتاب «نقطه» را بلندخوانی کردم و نویسنده و تصویرگر کتاب، پیتر اچ رینولدز  و مترجم، اکرم حسن را به کودکان معرفی کردم. به‌عنوان فعالیت پیش از بلندخوانی با آن‌ها در این باره گفت‌وگو کردم که دوست دارند چه چیزی را نقاشی کنند و در نقاشی‌هایشان از چه رنگ‌هایی استفاده کنند.

سپس کتاب را بلندخوانی کردم. هنگام بلندخوانی نیز پرسش‌هایی درباره کتاب از کودکان کردم و با هم گفت‌وگو کردیم.

پس از بلندخوانی فعالیتی خلاقانه با کودکان انجام دادیم که برایشان بسیار جالب بود. کاغذی سفید در سایز بزرگ روی دیوار نصب کردم. به بچه‌ها بادکنک‌هایی کوچک دادم و از آن‌ها خواستم انتهای بادکنک‌های خود را داخل رنگ فرو کنند و سپس به کاغذ سفید ضربه بزنند و نقاشی‌های خلاقانه خلق کنند.

 

فعالیت کتاب نقطه

 

فعالیت کتاب نقطه

 

فعالیت کتاب نقطه

 

خلاصه کتاب نقطه

کلاس هنر تمام شده اما کاغذ نقاشی «واشتی» هنوز کاملا سفید است و خودش مثل سریش به صندلی چسبیده است. واشتی با خود می گوید :«خیلی مسخره است، من هنوز نتوانسته ام چیزی بکشم.» معلم کنار او می‌آید و لبخندی می‌زند و از او می‌خواهد در برگه‌اش چیزی بکشد: یک خط، یک علامت یا حتی یک نقطه. واشتی با عصبانیت ماژیکی بر می‌دارد و ضربه محکمی بر کاغذ می‌زند: «بفرمایید!» معلم کاغذ را از روی میز برمی‌دارد و با دقت نگاه می‌کند.

بعد آن را به واشتی می‌دهد و با مهربانی به او می‌گوید: «حالا امضایش کن.»

هفته بعد، وقتی واشتی به کلاس هنر می‌رود از دیدن تابلویی که بالای میز معلمش به دیوار آویزان است تعجب می‌کند، چون همان نقطه کوچکی است که واشتی کشیده بود، نقطه او در یک قاب طلایی کنگره‌ای!

درباره کتاب نقطه بیشتر بدانید...

 

کلیدواژه:
Submitted by editor71 on