اهدای جایزه‌ی جهانی تصویرگری در نمایشگاه کتاب فرانکفورت

نمایشگاه کتاب فرانکفورت از نخستین تجربه‌ی هنری خود در زمینه‌ی اهدای جایزه‌ی جهانی تصویرگری خبر داد.

نمایشگاه کتاب فرانکفورت در نظر دارد در سال جاری با همکاری انجمن بین‌المللی صنعت محتوا (ICIA) نخستین دوره‌ی رقابتی در زمینه‌ی تصویرگری را برگزار کند. «ایلوسالون» (IlluSalon)، تریبون حامی تصویرگری، این رقابت را به صورت انحصاری با هدف جذب آثاری از کشورهای مختلف طراحی کرده است. تصویرگران، فارغ از نوع، حوزه، موضوع یا شیوه‌ی بیان می‌توانند در این رقابت شرکت کنند که این امر شامل کتاب‌های الکترونیکی نیز می‌شود.

 

جایزه جهانی تصویرگری

جایزه‌ی جهانی تصویرگری امسال با موضوع «با هم زندگی کردن را بیاموزیم»، ۵ حوزه‌ی تصویرگری روی جلد، تصویرگری کتاب کودکان، تصویرگری نشریه‌ها، تصویرگری علمی و تصویرگری موضوعی را شامل می‌شود. هدف اصلی برگزاری این مسابقه‌ها، کشف خلاقیت تصویرگران در سراسر جهان، تشویق آنان به همکاری بیشتر با صنعت محتوا، شناساندن و فراگیرکردن آن‌ها است.

داوران این دوره، شش کارشناس باتجربه در زمینه‌های تصویرگری، هنر، نشر و رسانه هستند.

پانزده کاندیدا در فهرست برترین‌ها معرفی خواهند شد که هر یک از آن‌ها این فرصت را خواهند داشت تا کارهایشان را در وب‌سایت GIA قرار داده و نیز در ICIA و شبکه‌های مهم صنعتی نمایشگاه کتاب فرانکفورت دیده شوند.

یورگن بوس (Juergen Boos)، مدیر نمایشگاه کتاب فرانکفورت معتقد است: «در جهانی که در آن زیبایی‌های بصری نقش مهمی دارند، تصویرگری و طراحی، دارای ارزش و اهمیت ویژه‌ای در فرآیند خلق کتاب‌های زیبا است. با رونق دوباره‌ی کتاب‌های چاپی، شناخت نقش ارزشمندی که تصویرگران در فرآیند تولید این کتاب‌ها دارند، دارای اهمیت ویژه‌ای است. جایزه‌ی جهانی تصویرگری با درنظرگرفتن سبک‌های مختلف تصویرگری فارغ از نوع، موضوع و شیوه‌ی بیان، جایزه‌ی بی‌نظیری است. نمایشگاه کتاب فرانکفورت همیشه مکان مناسبی برای ملاقات تصویرگران و طراحان بوده و ما خوشحالیم که به یاری شریکان خود، اهدای این جایزه جدید را برای نخستین بار در این مکان آغاز می‌کنیم.»

 

یورگن بوس

مینگ لیانگ هو (Mingliang Hou)، بنیانگذار ایلوسالون نیز درباره‌ی جایزه می‌گوید: «پس از یک‌ سال برنامه‌ریزی و آماده‌سازی، بالاخره جایزه‌ی جهانی تصویرگری از راه رسید. این جایزه انواع متفاوت تصویرگری را پوشش می‌دهد و اهمیت آن از نظر ارزش و تاثیرآن بر صنعت محتوا به‌ویژه صنعت نشر، کاملا روشن است.
تعداد بسیار زیاد رقابت‌کنندگان، هیات داوران باتجربه، فرآیند داوری عادلانه و مراسم بزرگ اهدای جایزه‌ها، همه و همه حاکی از اعتبار رسمی این جایزه است که موقعیت بزرگی برای صنعت تصویرگری ایجاد می‌کند.»

 

مینگ لیانگ هو

تصویرگران می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۱۴ اوت ۲۰۱۶ برابر با ۲۴ مردادماه ۱۳۹۵ ارسال نمایند. اسامی شرکت‌کنندگان نهایی نخستین روزهای سپتامبر منتشر می‌شود. نفر اول این رقابت‌ها نام خود را با جایزه‌ای ۱۰ هزار یورویی به ثبت خواهد ‌رساند. سازمان برگزارکننده‌ی این رقابت، ۳۰ هزار یورو برای این مسابقات در نظر گرفته است. مراسم اهدای جایزه‌های برگزیدگان نیز روز ۲۰ اکتبر برابر با ۲۹ مهرماه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان باید آثار خود را قبل از ۱۴ اوت از طریق وب‌سایت رسمی جایزه‌های جهانی تصویرگری به آدرس www.illusalon.com/home/award  ارسال نمایند.


درباره‌ی ICIA
ICIA نهادی غیرانتفاعی، غیرسیاسی و بین‌المللی در هنگ‌کنگ است که حامی و حافظ حقوق و علایق صنعت محتوا در سایه‌ی فن‌آوری نوین است.

درباره‌ی نمایشگاه کتاب فرانکفورت
نمایشگاه کتاب فرانکفورت بزرگ‌ترین نمایشگاه تجاری صنعت نشر بین‌المللی با ۷۱۰۰ شرکت‌کننده از بیش از ۱۰۰ کشور، حدود ۰/۲۷۵ بازدیدکننده، بیش از ۴ هزار رویداد و حدود ۱۰ هزار روزنامه‌نگار معتبر شامل ۲۰۰۰ وبلاگ‌نویس و همچنین هنرمندان کلیدی از سایر رسانه‌ها، شامل صنعت‌های فیلم و بازی است.

این نمایشگاه از سال ۱۹۷۶ هر سال یک کشور را به عنوان مهمان افتخاری، معرفی می‌کند و بازار کتاب، ادبیات و فرهنگ آن را به شیوه‌های گوناگون به شرکت‌کنندگان نشان می‌دهد. نمایشگاه کتاب فرانکفورت، ناشرین آلمانی را که در طول سال در حدود ۲۰ نمایشگاه بین‌المللی شرکت کرده‌اند، سازماندهی کرده و میزبانی رویدادهای تجاری در بازارهای مهم بین‌المللی را برعهده دارد.

گفتنی است که مرکز تجاری این نمایشگاه، ارائه‌دهنده‌ی خدمات بنیادی و پیشنهادکننده‌ی زمان و مکان مناسب برای فعالیت‌های ناشران، سرمایه‌گذاران، پیشگامان، متخصصان و متفکران این صنعت است. نمایشگاه کتاب فرانکفورت، زیرمجموعه‌ای از انجمن ناشران و کتاب‌فروشان آلمان است.

 

نویسنده
آفرین قاسمیه
دیدگاه‌های کارشناسان:
Submitted by editor71 on