دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه آموزشی «آشنایی با رویکرد آموزشی والدورف با نگاهی ویژه به دوران تولد تا ۷ سالگی» را برگزار میکند. لیلا عالمی، آموزگار رسمی والدورف و کارشناس ارشد رویکرد آموزشی والدورف از دانشگاه Antioch University امریکا و دکتر حسین اسکندری مدیر گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی آموزشگران این کارگاه آموزشگران این کارگاه هستند.
والدورف نام یک رویکرد آموزشی است که رادلف اشتاینر در سال ۱۹۱۹ به جهان معرفی کرد. در رویکرد آموزشی والدورف به نیازهای یک کودک در حال رشد توجه میکند. آموزگاران والدورف، میکوشند تا آموزش را به یک هنر تبدیل کنند. هنری که همه وجود کودک را مخاطب قرار میدهد، دستها، قلب و مغز را.
کارگاه آموزشی «آشنایی با رویکرد آموزشی والدورف با نگاهی ویژه به دوران تولد تا ۷ سالگی»، روزهای ۲۵ و ۲۶ مرداد از ساعت ۹ تا ۱۷(۱۶ ساعت) در دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار میشود. به همه شرکتکنندگان گواهی شرکت در کارگاه داده میشود.
کارگاه آموزشی «آشنایی با رویکرد آموزشی والدورف با نگاهی ویژه به دوران تولد تا ۷ سالگی» شامل:
- پیشینه رویکرد والدورف
- مراحل رشد کودک از دیدگاه والدورف
- مفهوم آموزش و آموزگار از دیدگاه والدورف
- روابط کودک ، پدر و ماد رو آموزگار در رویکرد والدورف
- طبیعت، چیدمان محیط زندگی و آموزش از دیدگاه والدورف
- بازی و راه رشد از خیالورزی تا آفرینشگری
- یک روز در مهد کودک والدورف چهی می گذرد؟
- تجربه عملی سه فعالیت عملی در کار با کودکان
شرکتکنندگان در این کارگاه در صورت تمایل پس از ارزیابی از سوی آموزشگران گواهی آمادگی حضور در دوره آموزشی تفصیلی رویکرد والدورف را دریافت میکنند. پدران و مادران، مربیان، دانشجویان، دستاندرکاران برنامهریزی آموزشی و علاقهمندان میتوانند از این کارگاه بهره ببرند.
علاقمندان برای شرکت در کارگاه آموزشی «آشنایی با رویکرد آموزشی والدورف با نگاهی ویژه به دوران تولد تا ۷ سالگی» میتوانند با شماره تلفن زیر تماس بگیرند:
شماره تماس: ۰۹۱۲۵۹۰۳۷۷۴