چاپ دوم کتاب «گفت‌وگو با زمان» منتشر شد

انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان چاپ دوم کتاب «گفت‌وگو با زمان»، مجموعه مصاحبه‌ها، سخنرانی‌ها و پیام‌های زنده‌یاد توران میرهادی را با هدف پاسداشت اندیشه‌های او، به تدوین مسعود میرعلایی منتشر کرد.

«گفت‌وگو با زمان» شامل بررسی و دسته‌بندی اندیشه‌های توران میرهادی، استاد برجسته ادبیات کودکان است که از درون مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های این پیشکسوت ادبیات کودکان در دوره‌ای بیش از پنجاه سال، گردآوردی شده است. این کتاب با تصویر دستنوشته‌ای از زنده‌یاد توران میرهادی آغاز می‌شود و هر بخش آن به موضوعی ویژه درباره کار یا علاقه این استاد اختصاص دارد.

 
بخشی از متن کتاب «گفت‌وگو با زمان»:

«سختی‌ها به من یاد دادند همه چیز را غنیمت بشمارم و تا زمانی که نفس می‌کشم، بکوشم، خدمت کنم و هر کاری که از دستم برای هر کسی برمی‌آید، انجام بدهم. در تمام عمرم هم شاگرد بوده‌ام و هم معلم. آن‌چه را بلد بوده‌ام، یاد می‌دادم و آن‌چه را بلد نبودم یاد می‌گرفتم و این جریان هنوز هم ادامه دارد و چون شاگرد خوبی هستم و بسیار می‌آموزم، خسته نمی‌شوم. احترام به اساتید هنوز هم در دل و جان من پابرجاست.»

کتاب «گفت‌وگو با زمان» یکی از مجموعه کتاب‌های «رویکردها و نگرش‌ها در آموزش و پرورش پیشرو» است که انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان با مشارکت بنیان‌گذار مجتمع آموزشی شهید مهدوی برای ترویج اندیشه‌های برتر در زمینه تعلیم و تربیت و با هدف همیاری در دانش‌افزایی و نگرش‌سازی به‌ویژه برای کارشناسان، آموزگاران و مربیان منتشر کرده است.

چاپ دوم کتاب «گفت‌وگو با زمان» به بهای ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان در شمارگان ۳۰۰۰ نسخه منتشر شده است. علاقه‌مندان برای خرید کتاب می‌توانند با شماره ۸۸۵۵۳۵۲۸-۲۱ تماس بگیرند یا به وب‌سایت کتاب هدهد به نشانی www.hodhod.com مراجعه کنند.

معرفی کامل کتاب گفت‌وگو با زمان

خرید کتاب گفت‌وگو با زمان

 

درباره توران میرهادی

توران میرهادی در سال ۱۳۰۶ش در خانواده‌ای فرهیخته در تهران زاده شد و در ۱۸ آبان ۱۳۹۵ جهان فانی را ترک گفت. در سال ۱۳۲۵ش در رشته روانشناسی تربیتی در «سوربن» فرانسه و همزمان در رشته آموزش پیش از دبستان و ابتدایی در کالج «سوینه» پاریس درس خواند. بزرگ‌ترین دستاورد این آموزش‌ها، دستیابی به نگرشی نو به آموزش و پرورش کودکان بود. در سال ۱۳۳۴ش به نام برادر از دست رفته‌اش، کودکستان فرهاد و بعدها، دبستان و راهنمایی فرهاد را بنیاد نهاد. او همچنین از بنیان‌گذاران شورای کتاب کودک در سال ۱۳۴۱ و همچنین بنیان‌گذار و مسئول طرح فرهنگنامه کودکان و نوجوانان، اولین کتاب مرجع ایرانی برای کودکان و نوجوانان در سال ۱۳۵۸ بود.

 

Submitted by editor71 on