کتاب «داستان یک خرگوش بد زورگو» با تصویر دو خرگوش آغاز میشود، یکی با سبیلهای ترسناک و پنجههای تیز، و دیگری مهربان و با یک هویج. خرگوش زورگو، هویج خرگوش خوب را میگیرد و به او چنگ میزند. خرگوش خوب با دلخوری در سوراخی قايم میشود. خرگوش زورگو روی صندلی هویج ميخورد که سروکلّهی یک شکارچی پیدا میشود، و بنگ! او را با تیر میزند. خرگوش بد زورگو فرار میکند، اما دُمش روی صندلی جا میماند.
بئاتربکس پاتر «داستان یک خرگوش بد زورگو» را برای خردسالان نوشته است. کتاب با همراهی تصاویر، عاقبت زورگویی را با آفرينش موقعيتی بامزّه نشان میدهد.
هلن بئاتریکس پاتر (زاده ۲۸ ژوئیه ۱۸۶۶ - درگذشته دسامبر ۱۹۴۳م.)، تصویرگر و نویسنده کودکان و پژوهشگر علوم طبیعی، اهل انگلستان بود. او ۲۳ عنوان کتاب نوشته که پرآوازهترین آنها «قصه پیتر خرگوشه» است.
بئاتریکس پاتر، در خانوادهای ثروتمند بزرگ شد و در کودکی بسیار تنها و منزوی زندگی کرد. او علاقه ویژهای به طبیعت داشت و مکانهای طبیعی منبع الهام او بودند. بررسيهاي پاتر دربارهي قارچها و جلبکها باعث شد در انگلستان به او در جايگاه يک پژوهشگر قارچشناس، احترام گذاشته شود. پاتر سی سال پایان عمرش را در ناحیه لِیک دستریکت در شمال غربی انگلستان گذراند و به کشاورزی، حمایت از حفظ محیط زیست و همکاری با بنیاد ملی حفظ میراث تاریخی و زیبایی طبیعی پرداخت.
بئاتریکس پاتر در ۷۷ سالگی درگذشت. کتابهای او همچنان پرفروشاند و داستانهایش در آهنگ، فیلم، باله و انیمیشن بازنویسی میشود. براساس زندگی بئاتریکس پاتر فیلم سينمايي نیز ساخته شده است.
کتاب «یک خرگوش بد زورگو» یکی از ۲۳ عنوان کتابی است که بئاتریکس پاتر نوشته است. کتابهای دیگر این نویسنده که به فارسی ترجمه شدهاند عبارت است از: «قصهی پیتر خرگوشه»، «قصهی دو موش ناقلا»، «دوشیزه ماپت»، «بنجامین خرگوشه»، «ناتکین سنجابه»، «قصهی تامی پیشی»، «خانم تیگی چشمکی» و «آقای جِرِمی ماهیگير» است.