موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» را در دو روز ویژه مربیان، آموزگاران، کتابداران، دانشجویان و پدران و مادران تیرماه ۱۳۹۷ در دو بخش تئوری و عملی برگزار میکند.
کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» برای دستاندرکاران آموزش در پیشدبستان و سالهای نخست دبستان، دانشجویان و مادران و پدرانی که علاقهمند هستند بدانند تاثیر رویکرد رجیو امیلیا در عمل برای کودکان و محیط به چه شکل خواهد بود، از اهمیت ویژه برخوردار است. آیا تاکنون با خود اندیشیدهاید که روش آموزش رجیو امیلیا چیست و چگونه میتواند همساز با محیط شما برای کودکان سودمند باشد؟ این کارگاه درباره اصول و ارزشهای روش آموزش رجیو خواهد بود و به شرکتکنندگان در درک آنچه این روش برای موقعیتهای گوناگون و کودکان آنها دربردارد، کمک میکند.
این کارگاه بر اساس کتاب «کاربرد رویکرد رجیو امیلیا در آموزش پیشدبستان» برگزار خواهد شد.
آموزشگر و تسهیلگر این کارگاه دوروزه، علی مرتضوی فومنی، از اعضای شورای کتاب کودک، پژوهشگر گروه مطالعات آموزشی انجمن مطالعات فرهنگی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و عضو مرکز ملی اسیتژ (مرکز نمایندگی اسیتژ فرانسه)، عضو پیوسته کانون نمایشنامهنویسان خانه تئاتر و عضو انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر است.
سرفصلهای اصلی کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا»:
- ارزشهای بنیادی رویکرد رجیو
- پیشینه رویکرد رجیو
- تبیین روابط کودک در رویکرد رجیو
- خلاقیت در رویکرد رجیو
خلاقیت در آموزش پایه سالهای نخست
ایجاد فضای خلاقیت
زبان بازنمایی
- محیط در رویکرد رجیو
اهداف در فضای کودکان
اهداف در فضای آموزشگران
اهداف در فضای مادران و پدران
- زمان در رویکرد رجیو
- یادگیری در رویکرد رجیو
کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا» پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ تا ۱۵ برگزار خواهد شد. هزینه این کارگاه ۱۶۰هزار تومان است. علاقهمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبتنام با شماره ۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ تماس بگیرند یا با ورود به لینک زیر، ثبتنام خود را به شکل آنلاین انجام دهند.
ثبتنام در کارگاه «مبانی رویکرد رجیو امیلیا»