انتشارات نمایش

در تازه ترین اثر داود کیانیان با طرح مباحثی روبرو می شویم که در معدود کتاب های نظری تئاتر کودک و نوجوان بدان پرداخته نشده است. مباحث این کتاب از طرح کاربردها آغاز می شود. در ادامه تئاتر مشارکتی با صفت تئاتر آیینی نوین توصیف شده و خاستگاه،عناصر و تعریف آن آمده است. تجربه های کارگردانی، نمایشنامه نویسی در ادامه آمده اند و اجرای گام به گام و پیشنهادهایی برای آغاز نمایش با خردسالان، کودکان و نوجوانان مصداق های مشخصی برای مطالب پیش گفته ارایه می دهند.
دوشنبه, ۲۰ دی
یکی از امتیازات مهم کتاب «کارگردانی تئاتر کودک و نوجوان» این است که نویسنده کتاب به این حقیقت رسیده است که کار باید اجرایی باشد و او باید کاربردی بنویسد. تئاتر کودک و نوجوان باید تلفیقی از سبک‌ها و شیوه‌های مختلف باشد. برای مخاطب کودک و نوجوان، با قوّه‌ی تخیّل فوق‌العاده‌ای که دارد، نمی‌توان تک‌بعدی کار کرد، بلکه با شناخت و به‌کارگیری انواع شیوه‌ها و پیشرفت در زمینه‌ی تئوری و عملی کار، باید به اجرایی شایسته‌ی چنین مخاطبی رسید.
شنبه, ۱۸ دی
کتاب پرواز پروانه خیال به دو بخش عمده تقسیم مى‌شود؛ بخش اول شامل ۲۵ مقاله از دست‌اندرکاران تئاتر کودک و نوجوان و بخش دوم شامل ۲عنوان پژوهش‌ است. در بخش اول مى‌توان نام گروهى از فعالان تئاتر کودک و نوجوان و موضوع های قابل تاملى را مشاهده کرد: رحمت امینی، نغمه ثمینی، منصور خلج، حسن دولت‌آبادی، داوود کیانیان، اردشیر صالح‌پور، محمدرضا شمس، محمود فرهنگ، امیر مشهدى‌عباس، چیستا یثربى ،عباس جهانگیریان، منوچهر اکبرلو، آناهیتا غنى‌زاده، یدالله وفاداری،‌ عباس شادروان ،... و امیرکیکاووس بالازاده دیده مى‌شود.
سه شنبه, ۱۰ تیر
این کتاب، مجموعه مقاله های سال های دور و نزدیک داوود کیانیان را در بر می گیرد. ابتدا اشاره‌ای به گذشته تئاتر کودک و نوجوان و بعضی از علل عدم رشد آن شده است و درباره جشنواره‌ها و تئاتر کودکان سخن به میان آمده است.
سه شنبه, ۱۰ تیر
تفاوت میان تئاتر کودک و نوجوان و تئاتر بزرگسال، نخستین بخش کتاب است. یک تجربه فرهنگی بی‌نظیر و پدیده‌ای هنرمندانه، در ادامه مطرح می شود و سطوح ارتباط با بچّه‌ها تشریح می شود.
چهارشنبه, ۲۸ خرداد