کارگاه آموزشی «از روایت تا موزه» برگزار می‌شود

دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی با همکاری کمیته‌ی ملی موزه‌ها (ایکوم) کارگاهی آموزشی با عنوان «از روایت تا موزه» برگزار می‌کند.

موزه‌ها بهترین مکان برای یادگیری و آموزش برای مخاطبِ کودک ونوجوان به شمار می‌آیند. به منظور انتقال درست و مانای مفاهیم آموزشی که در موزه‌ها و یا محوطه‌های تاریخی برای این نوع از مخاطب ارائه می‌گردد، باید از شیوه‌های خاص و زبان ویژه‌ای استفاده کرد. یکی از بهترین زبان‌ها برای ارائه‌ی مفاهیم در موزه‌ها، روایت‌گری و قصه‌گویی است. به همین منظور دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی، این کارگاه آموزشی را از تاریخ ۱ تا ۲۹ آذرماه ۱۳۹۵ در محل پژوهشگاه میراث فرهنگی با همکاری کمیته‌ی ملی موزه‌ها (ایکوم) برگزار خواهد کرد. روز برگزاری این دوره، دوشنبه‌های هر هفته (به استثنای ایام تعطیل) از ساعت ۱۳ تا ۱۵:۳۰ در سالن جلسات پژوهشگاه میراث فرهنگی خواهد بود.

این کارگاه شامل مخاطب‌شناسی، انواع قصه و روایت، روان‌شناسی قصه و انتخاب قصه برای اشیا موزه‌ای خواهد بود. در پایان دوره نیز به ازای ۱۰ ساعت آموزش، گواهی حضور به شرکت‌کنندگان اعطا می‌گردد.  

مدرس این دوره، دکتر فرشته مجیب، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی خواهد بود که با نزدیک به چهار دهه تجربه در حوزه‌ی قصه‌گویی، یکی از سرشناس‌ترین مدرسان این رشته است. او در این دوره، موضوعِ روایت‌گری و قصه را به موزه‌ها پیوند خواهند زد. این دوره فرصت بسیار مناسبی خواهد بود برای موزه‌داران، راهنمایان موزه و کلیه‌ی علاقه‌مندان تا بیاموزند که چگونه به اشیا جان ببخشند و از زبان آن‌ها سخن بگویند.

  هزینه‌ی دوره برای هر نفر ۱۲۰۰۰۰۰ ریال است که به شماره‌ی حساب زیر قابل پرداخت خواهد بود:

۲۱۷۲۶۲۹۰۰۲۰۰۴ بانک ملی شعبه حج و زیارت به نام پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

شماره تماس: ۶۰-۶۶۷۳۶۴۵۲ داخلی ۷۲۵ و ۷۱۸

نشانی: خیابان امام خمینی، خیابان سی تیر، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، طبقه اول، سالن جلسات

تاریخ شروع دوره نخست آذر – ساعت ۱۳ تا ۱۵:۳۰

مهلت ثبت‌نام تا تاریخ ۲۶ آبان‌ماه ۱۳۹۵

 

Submitted by editor71 on