سودابه سالم یکی از شاخصترین چهرههای فعال در موسیقی کودک است که آموزش موسیقی به کودکان ایرانزمین را نه بر پایه الگوهای غربی، بلکه استفاده از عناصر موسیقی بومی گذاشته است. او برخلاف مربیان امروز که بر آموزش موسیقی با تکیهبر نت تأکیددارند، سعی میکند ابتدا گوش کودک را برای شنیدن موسیقی آماده کند و پس از آن به آموزش بپردازد.
سودابه سالم دربارهی این آلبوم در یادداشتی نوشته است: «بازیهای آوازی، در دورانی که کودکستان به شکل امروز وجود نداشت، بهنوعی آموزش غیرمستقیم کودکان را بر عهده داشته است. بازیهای آوازی را میتوان از زمان تولد تا نوجوانی و حتی تا بزرگسالی، گامبهگام در مراحل گوناگون از رشد، همراه کودکان مشاهده کرد که غالباً مناسب با ویژگیهای ذهنی و جسمی آنان در هر مرحله از رشد است».
این آلبوم بر اساس ترانههایی از شاعرانی مانند «مصطفی رحمان دوست»، «افسانه شعبان نژاد»، «جعفر ابراهیمی» و «جواد شریفپور» تهیه و تولیدشده که در آنها کودکان میتوانند همراه با شنیدن یک موسیقی لذتبخش، تخیل خود را هم بهکارگیرند این ترانهها بر اساس بازیهای آوازی شکلگرفته که میتوانند با ایجاد فضای موسیقایی، در قالب بازیهای کهن ایرانی اجرا شوند.
سودابه سالم درباره فضای ترانههای این آلبوم میگوید: «آنچه در مجموعه دوم آلبوم بازیهای آوازی ۲ به آن توجه ویژهای داشتیم توجه به طبیعت بود که بتوانیم بر اساس آن تخیل کودکان را تقویت کنیم و این بار با محوریت قرار دادن طبیعت ازجمله باد، باران، جنگل، کوه، دریا، آسمان، خورشید و موارد اینچنینی فضای جدیدی را بازکنیم که مخاطبان ما فقط به ترانه بهعنوان یک عنصر شنیداری نگاه نکنند و بدانند این نوع موسیقی یک ساختار کاملاً کاربردی دارد».
سال انتشار: ۱۳۹۵