در پی استقبال بینظیر آموزگاران و مسئولان جزیره قشم از برنامهی «با من بخوان» و افتتاح کتابخانه نوید وحی درگهان در خرداد ماه سال 1398، پس از مشورت با کارشناسان «با من بخوان» و همکاران منطقه، پیشنهاد شد تا با توجه به ظرفیتها و نیازهای جزیرهی قشم این برنامه با تمرکز بر آموزش خلاق سوادپایه، به مهدکودکها و پیشدبستانیهای این جزیره گسترش یابد. بر همین اساس در دو هفته اول مهر ماه سال 98، چهار آموزشگر «با من بخوان» با سفر به این جزیرهی پهناور و برگزاری کارگاههای آموزش خلاق سواد پایه از راه ادبیات و فعالیتهای نمایشی و هنری در پیوند با آن، بیش از 140 مربی مهدکودک و پیشدبستانی را در چهار گروه مختلف آموزش دادند.
در هر سفر دو آموزشگر برای برگزاری همزمان این کارگاهها به منطقه سفر کردند. کارگاههای سوادپایه هم در غرب جزیره قشم (در محل دبستان ملا علی جلالی) و هم در شرق این جزیره (در مجتمع فرهنگی قرآنی علیابن ابیطالب) برگزار شد. در این کارگاهها مربیان با شیوهی کار و استفاده از بستههای «آواورزی»، «الفباورزی»، «لولوپی + صفر»، «لولوپی + یک» و «واژهنامهی چیستانی تصویری» آشنا شدند. همچنین در کارگاه هنر، شیوهی ساخت عروسکهای گوناگون و انواع ماسک به مربیان آموزش داده شد تا آموزش بنیانهای سواد به کودکان را با بازی و نمایش و لذت همراه کنند. علاقه و خلاقیت مربیان شرکتکننده در این کارگاهها و همکاری و مشارکت فعالان بومی، به گروه «با من بخوان» انگیزهای دوچندان بخشیده و آنان را به اجرای هرچه بهتر برنامه در این منطقه و بهبود شرایط آموزشی کودکان جزیرهی قشم و روستاهای آن امیدوار کرده است.
با اجرای فاز نخست برنامه، به تمامی شرکتکنندگان که با اشتیاق زیاد در کارگاهها شرکت کرده بودند، بستههای آموزش خلاق سوادپایه، شامل «آواورزی»، «الفباورزی»، «لولوپی + صفر»، «لولوپی + یک»، و «واژهنامهی چیستانی تصویری» اهدا شد. همچنین کتابخانههای پارچهای کلاسی ویژهی بستههای سواد پایه نیز در اختیار مربیان قرار گرفت.
پشتیبانی اجرای برنامه در این مهدکودکها و پیش دبستانیهای جزیرهی قشم را را انجمن یاران دانش و مهر برعهده گرفته است.