آشنایی با بحران‌زدگی در کودکان

هدف راهنمای « آشنایی با بحران زدگی در کودکان » آشنا کردن همه شهروندان با تروما یا بحران‌زدگی و بالا بردن حساسیت اجتماعی و تشویق آن ها برای کمک‌رسانی به کودکان و نوجوانان در وضعیت بحرانی است به گونه‌ای که آن‌ها برای زندگی در وضعیت عادی توانمند شوند یا در وضعیت‌های دیگر مانند رخدادهای فاجعه بار طبیعی و اجتماعی، دردها و رنج‌های‌شان کاهش یابد.

آنچه که در راهنمای کم‌حجم « آشنایی با بحران زدگی در کودکان » خواهید یافت شامل تعریفی از تروما یا بحران و تفاوت آن با شرایط دشوار ارائه شده است. فاکتورهای موثر در ایجاد تروما و شدت آن، شیوه عملکرد مغز و دستگاه عصبی در یک تروما، واکنش‌های کودک، محرک‌های بازگشت عوارض تروما یا تریگرها، وضعیت پساتروما یا بحران‌های دائمی و عوارض آن به تفکیک گروه‌های سنی، عوارض روانی تروما است.

این اطلاعات به شما به عنوان والدین و آموزگار و مربی در شناسایی مشکل و کمک‌رسانی سریع به کودک کمک می‌کند.

درباره نویسنده راهنمای « آشنایی با بحران زدگی در کودکان »

زهرا قایینی، دانش‌آموخته دوره های تخصصی روانشناسی و روانکاوی خانواده از دانشگاه گیسن آلمان و مرکز تخصصی زوریخ (سویس) و همچنین دانش آموخته رشته‌های زبانشناسی و ادبیات آلمانی و روانشناسی از دانشگاه فرانکفورت است. قایینی در سال ١٩٨٩ موسسه روابط بین فرهنگ‌ها با نام اختصاری Cico را در فرانکفورت بنیان نهاد و تا سال ۲۰۰۴ مدیریت این نهاد را بر عهده داشت. در سال های ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۶ در سمت استادیاری در دانشگاه‌های فرانکفورت، ماربورگ و ماینز تدریس کرده است. پس از سال ها کار در بیمارستان های آلمان در زمینه روابط بین فرهنگ ها، در سال ۱۹۹۷ بر پایه تجربیات به دست آمده کتاب «بیمار در غربت» را منتشر کرد. در حال حاضر در مرکز مشاوره جوانان شهر افنباخ آلمان به کودکان و نوجوانان در شرایط بحران یاری می‌رساند و هم زمان در یک مطب خصوصی به روانکاوی خانواده و روان‌درمانی گروهی نیز می‌‎پردازد.

فایل pdf کتاب راهنمای « آشنایی با بحران زدگی در کودکان » را می توانید از بخش پیوست دانلود کنید.

تهیه کننده
گروه کتابشناسی کتابک
سال نشر
۱۳۹۶
نویسنده
زهرا قایینی
Submitted by editor3 on