براساس گزارشهای اخیر دپارتمان بهداشت انگلستان، این موضوع مشخص شد كه پدر و مادرها مقصران اصلی چاقی و اضافه وزن و سرانجام بیمار شدن كودكان هستند؛ چرا كه نسبت به رژیم غذایی و فعالیت بدنی فرزندان خود بیتوجهی نشان می دهند.
به نقل از روزنامه آرمان، دكتر "راسل ونیر" و همكارانش در موسسه تحقیقاتی بهداشت كودك در لندن به این نتیجه دست یافتند كه یكی از دلایل اصلی و مهم چاقی و اضافه وزن كودكان بیتوجهی مادران و پدران در مورد رعایت نكردن اصول رژیم غذایی است.
او در مصاحبهای با شبكه خبری بیبیسی، گفت: "پدر و مادران بی توجه تنها با این كار به فرزندان خود آسیب وارد میكنند و باعث میشوند تا آنها سریعتر به بیماریهایی مانند آسم، دیابت و صرع مبتلا شوند. اگر پدر و مادرها پیش از آن كه فرزندان شان با خطر چاقی مزمن و سوء تغذیه روبه رو شوند، آنها را برای معالجه به پزشك بیاورند، سریعتر میتوان آنها را درمان كرد. علائمی چون خوردن و نوشیدن زیاد و نداشتن فعالیت بدنی كافی میتواند نشانههایی از بروز چاقی مزمن و اضافه وزن شدید در كودكان باشد. این موارد بسیار مهم هستند و باید به آنها توجه داشت. از طرفی، نگهداری طولانی مدت كودكان و دور كردن آنها از پدر و مادر میتواند بر وضعیت چاقی آنها اثر منفی بگذارد؛ چرا كه آمارها نشان میدهد ۳۷ درصد از كودكانی كه در مهدهای كودك و یا توسط پرستاران نگهداری میشوند، بیش از سایر همسالان خود در معرض چاق شدن و ابتلا به بیماریهای مرتبط قرار میگیرند".