ادبیات دیگر
«ادبیات دیگر» تعریفی است که ناشر یا نویسنده برای داستانکهای این کتاب انتخاب کرده است، زیرا نویسنده در این کتاب سعی کرده طور دیگری به قصهها و ضربالمثلهای قدیمی نگاه کند: قصههایی مثل بز زنگوله پا، مسابقهی خرگوش و لاکپشت، لکلک و روباه، تمساح و گنجشک و ضربالمثلهایی مثل «چاه کن همیشه ته چاه است» و...
این نوع ادبیات از نظر کتاب، ادبیاتی است که یا نگاهش تازه است یا قالب و نوع بیانش، با این حساب، داستانکهای خواندنی این کتاب قدری تفکرانگیز، جذاب و کمی غافلگیر کنندهاند. اگر چه همهی این ویژگیها در همهی داستانکها دیده نمیشوند. نثر خوب آتوسا صالحی نمونهای از کتابی تالیفی است که مخاطب کودکش را با زبان فارسی معیار و روان آشنا میکند. مواجههی مخاطب با این نثر به او کمک میکند با ظرایف زبان فارسی بیشتر آشنا شود و در به کارگیری این زبان پیشرفت کند.
توضیح پشت جلد کتاب شما را با داستانکهای این کتاب بیشتر آشنا میکند. «یکی نبود، یکی بود. در زمانهای جدید، آدمیزاد و بلبل و روباه و کلاغ و خیلیهای دیگر آمدند توی ذهن نویسنده که قصههایی تازه میخواهیم. نویسنده نوشت و نوشت، اما این بار نه بز زنگوله پا گول میخورد و نه شیر سلطان جنگل بود و نه لاکپشت در مسابقه برنده میشد...»