کیمیا ضیاعی تربتی
در این صفحه می توانید اطلاعاتی از لیست کتاب ها، مقالات، خبرهای مرتبط با کیمیا ضیاعی تربتی را مشاهده کنید.
مجموعهی ششجلدی کتابهای «زنان و مردانی که ایران را ساخته اند» شامل زندگینامههایی از آبادگران و کوشندگانی خستگیناپذیر است که در طول حیات خود، کمر به آبادی ایران بستهاند. هر کتاب از این مجموعه را نویسنده و تصویرگری متفاوت نوشته و تصویرگری کرده است. در این مجموعه، اشخاصی چون آذر اندامی، علیاکبر دهخدا، اصغر قندچی، مریم میرزاخانی، غلامعلی بسکی و همایون صنعتیزاده معرفی شدهاند.
دوشنبه, ۱۸ تیر
کتاب «وقتی مامانبزرگ کوچک میشود» داستانی دربارهی مرگ است و جوابی بامزه به پرسش همیشگی بسیاری از کودکان – و حتی بزرگسالان!- میدهد: آدمها بعد از مرگ کجا میروند؟
خرید کتاب کودک درباره مرگ و از دست دادن عزیزان
چهارشنبه, ۲ اسفند
نخستین خاطراتام از خواندن
سهساله بودم؛ در نزدیکی پورتسموث، در محلهی پوربروک زندگی میکردیم. اگر بچهی حرفگوشکنی بودم مادرم کتابی به کتابفروشی محلی سفارش میداد؛ ماه بعد میرفتیم و تحویلاش میگرفتیم. هایاواتای کودکان، نسخهای زیبا از داستان نینواز هاملین با تصویرگری مارگارت ترنت، و کتاب میکادو[1]ی مصوری را به یاد دارم؛ واژههای آهنگین کتاب میکادو را بیهیچ موسیقیای یاد میگرفتم [2] : چشمانتظار حس ضربهای تندوتیزِ ساطوری تیزتیز و ارزان
یکشنبه, ۳۰ مهر
کتاب «خانهی پلهها»، از مجموعه شاهکارهای علمی-تخیلی نشر کتابسرای تندیس، بر نیمهی تاریک وجود انسانها انگشت میگذارد. کتاب «خانهی پلهها» ماجرای پنج نوجوان یتیم است. پنج نوجوان با پیشینههای بسیار متفاوت: یکی به تازگی پدر ثروتمندش مرده و آسودگی زندگی پرزرق و برقاش را از دست داده است و دیگری، جنگ پدرش را از او گرفته و مدت بیشتری را در یتیمخانه سر کرده است. این پنج نوجوان بیآنکه تصویر روشنی به یاد داشته باشند، به این هزارتوی پلکانی آورده شدهاند.
چهارشنبه, ۱۲ مهر
در دنیایی که بهتنهایی سفر کردن، همچنان برای بسیاری از دختران ناممکن است و بسیاری از زنان بدون همسرانشان به حساب نمیآیند، «سفر به سرزمینهای غریب» از دختری ماجراجو و خودمختار میگوید.
کتاب با معرفی روستایی دورافتاده آغاز میشود. روستایی که به سبب کمترین مراوده با شهر، مردماناش حرف ریشسفیدها را چشمبسته میپذیرند و زنها به نادیده گرفته شدن خود اعتراضی ندارند. روستا گرفتار نفرینی شده است که آن را به حساب فرار یکی از اهالی میگذارند: سالهاست هیچ نوزاد دختری متولد نمیشود!
شنبه, ۳ تیر
کتاب «ماهیها هم میخوابند؟» زندگی با فردی بیمار، مرگ او و فضای حاکم بر بازماندهها پس از مرگ را به تصویر کشیده است.
چهارشنبه, ۳۱ خرداد
بازیهای نقشآفرینی به بازیکنان فرصت میدهد زندگی در جهانی دیگر را تجربه کنند. در هنگام بازیهای نقشآفرینی است که میتوانید به جنگ اژدها بروید و در نهایت با اندکی زیرکی و البته، به کمک گلولههای آتشین خود، آنها را شکست دهید. در بازیهای نقشآفرینی است که به اعماق دخمهها یا اقیانوسها میروید، از پلهای میانجهانی میگذرید و تصمیم میگیرید غول گندهبک جلوی رویتان را مجبور به پذیرفتن دروغی کنید که برای نجات خود بافتهاید.
دوشنبه, ۲۹ خرداد
کتاب «باغبان» کتابی تصویری دربارهی صلح با زمین، امیدواری و پایداری، تغییر محل زندگی و روابط خانوادگی است.
سیر داستان با نامههای لیدیا گریس، شخصیت اصلی کتاب، پیش میرود. با آغاز سفر، مخاطبِ نامههای لیدیا از دایی جیم به اعضای نزدیکتر خانوادهاش تغییر پیدا میکند.
شنبه, ۲۳ اردیبهشت
کتاب «باغبان» از مجموعهی «صلح با زمین: قصههای طبیعت» نشر میچکا، صبر و عشق کودکی را نشان میدهد که میخواهد با کاشتن گلها و گیاهان رنگارنگ، دایی بداخماش را خوشحال کند. برای درک بهتر کتاب و همچنین بررسی زوایای دیگر داستان، میتوانید با استفاده از پرسشهای زیر، راهی برای گفتوگو دربارهی کتاب «باغبان» بگشایید.
شنبه, ۲۳ اردیبهشت
حقیقت یکی است، حکیمان بر آن نامهای گوناگون نهادهاند.[1]
از «سفر قهرمان»[2] چه میدانید؟ سفر قهرمان چرخهای است که مسافر ناپخته در سیر آن و با پشت سر گذاشتن مراحل سفر، به کمال میرسد. در واقع، سفر قهرمان الگویی تکراری است که احتمالاً برای شما هم آشناست:
چهارشنبه, ۱۳ اردیبهشت
شخصیت مشهور «پیتر ژولیده»[2]، نخستینبار در نسخهی اصلی و آلمانیزبان کتاب کودک هاینریش هافمن[3] در سال 1845 ظاهر شد. چندی بعد نیز عنوان اصلی کتاب به نام او تغییر یافت.
تصاویر این کتاب الهامبخش فیلم «ادوارد دستقیچی»[1] شد.
یکشنبه, ۱۴ اسفند
کلیاتی درباره کتاب
دوشنبه, ۱۵ آذر
پیش از شروع مطالعه، دوبخش پیشین را بخوانید:گفتوگو با فرزاد فربد، مترجم و مدیر انتشارات پریان، بخش نخستگفتوگو با فرزاد فربد، مترجم و مدیر انتشارات پریان، بخش دومایدهی انتشارات پریان از کجا شکل گرفت؟
دوشنبه, ۲۹ شهریور
پیش از مطالعهی این بخش، قسمت نخست گفتوگو با فرزاد فربد را مطالعه کنید.
یکشنبه, ۲۱ شهریور
کودکی من و بیشتر همنسلهایم با ادبیات فانتزی پیوند دارد. از بخت خوبمان بود که بیشتر آثار کلاسیک فانتزی، در دوران کودکی ما ترجمه شدند و دردسترس قرار گرفتند. ریشه و کارکرد فانتزی بهقدری ژرف و بنیادین است که نمیتوان آن را مختص کودکان دانست یا به داستانهای میانمایهی غیرواقعی تقلیل داد. تخیل، گوهر فانتزی است و پیوندی تنگاتنگ با باورهای نیاکانمان دارد. بررسی جهانبینی گذشتگانمان نه برای سیری که طی کردهاند، که برای درکی از اکنون خودمان ضرورت دارد. برای شناخت انسان مدرن و خواستههایاش، میتوانیم مخلوقات نیاکانمان را بجوییم.
دوشنبه, ۱۵ شهریور
گونیلا برگستروم، از برجستهترین خالقان کتاب تصویری سوئد، در سن 79 سالگی درگذشت. او چندین جایزهی مهم مانند جایزه آسترید لیندگرن و مدال طلای Litteris et Artibus را دریافت کرده بود.
یکشنبه, ۷ شهریور
براساس آخرین گزارش یونیسف، جوانانی که در جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، نیجریه، گینه و گینه-بیسائو زندگی میکنند، بیش از دیگران در معرض بحرانهای تغییرات اقلیمی هستند. تغییراتی که سلامت، تحصیلات و امنیت آنها را تهدید میکند و باعث بیماریهای کشنده میشود.
چهارشنبه, ۳ شهریور
زندگینامه
آثار آلیور جِفرز قالبهای متفاوتی دارد، از نقاشی فیگوراتیو گرفته تا تصویرگری و کتابهای تصویری. نقاشیهای متمایز او در چندین شهر و گالری مانند گالری لازاریدس[1] و گالری ملی پرتره[2] در لندن، موزه بروکلین[3] و نمایشگاه اسپرینگ بریک[4] در نیویورک و گشتالتن اسپیس[5] در برلین به نمایش گذاشته شده است.
دوشنبه, ۱ شهریور
کتاب «اقیانوس انتهای جاده» رمانی عاشقانه در ژانر فانتزی و رئالیسم جادویی است.
چهارشنبه, ۲۳ فروردین