فهرست کتاب های ترجمه شده برای کودکان ۷ - ۹ سال

در این صفحه کتاب‌های فهرست کتاب‌ های ترجمه‌ شده برای کودکان ۷ - ۹ سال آورده شده است.

در این دوره علاوه بر کامل‌تر شدن ساختار زبانی و گنجینه‌ی واژگان کودک، او خواندن و نوشتن می‌آموزد و استفاده از این مهارت‌ها برایش لذت‌بخش است. بنابراین کتاب‌هایی در اختیار کودک بگذارید که خواندن‌شان آسان و در رشد و پرورش مهارت‌های خواندن موثر هستند. همچنین کودک دوست از قصه‌سازی‌های خود لذت می‌برد بنابراین بهتر است با کمک کتاب‌های تصویری و بدون واژه این فرصت را برای قصه‌پردازی کودک فراهم کنیم.

در این سن کودکان با وجود این‌که به دنبال کسب استقلال فردی هستند، اما باز هم نیاز به حمایت بزرگسالان دارند. ترس از روح و موجودات خیالی هم از دیگر ویژگی‌های این سن است.

با شناخت بهتر ویژگی‌های زبانی و رفتاری کودکان در این دوره، می‌توان کتاب‌های مناسبی برای آن‌ها انتخاب کرد.

زیر دسته بندی ها
«چرا؟»، به نویسندگی و تصویرگری لی‌لا پراب (Lila prap)، کتابی جست‌وجوگر، بازی‌گون، خلاق و علمی است که پر از پرسش‌‌و‌پاسخ‌های عجیب و شیرین است. کتابی که هر کودکی را شیفته‌ی دانستن و جست‌وجو می‌کند. این کتاب با سبک بازی‌گونش از کودکان می‌خواهد پاسخ‌های شخصی خودشان را به پرسش‌ها بدهند و البته که ارائه‌ی هر پاسخی هم مجاز است! در هر صفحه، پاسخ‌های شیطنت‌آمیز و بامزه در پیرامون و درون تصویرها با فونت و اندازه‌ی بزرگ نوشته شده‌ است و پاسخ درست علمی نیز با علامت ستاره در گوشه‌ی تصویر به چشم می‌خورد.
چهارشنبه, ۵ دی
زلزله پدیده‌ای طبیعی است که حاصل لغزش‌های صفحات زمین‌شناسی کره‌ی زمین است. این لغزش‌ها گاه به‌قدری شدیدند که موجب آسیب زدن و تخریب محیط زندگی انسان‌ها می‌شوند. «بچه ها، پدر و مادرها برای زلزله آماده شوید!: آمادگی مدرسه و خانواده در برابر زلزله» کتابی مصور است که، در قالب داستانی آموزشی، زلزله و چگونگی مقابله با آن را به کودکان می‌آموزد. اما درباره‌ی زلزله به‌جز جنبه‌ی فیزیکی باید به جنبه‌های فرهنگی‌ هم توجه کرد؛ به این معنا که در هر کشوری، در هنگام بروز زلزله باید به رفتار‌های فرهنگی متفاوتی توجه کرد.
دوشنبه, ۲۳ مهر
«شیائو و پدرش کجا رفتند؟» به نویسندگی چائو ون‌شوان (Cao Wenxuan) و تصویرگری اوا مونتانازی (Eva Montanari) درباره‌ی تلاش، فقر، بخشندگی، خشکسالی و امید است؛ داستانی درباره‌ی روستایی با هشت خانوار که گرفتار خشکسالی شده است. شیائو و پدرش هم از ساکنان همین روستا هستند. مادر شیائو روزی برای پیدا کردن غذا به کوه رفته و دیگر برنگشته است. خانواده‌ی شیائو در این روستا فقیرتر از همه هستند و برای زنده ماندن از دیگر ساکنان روستا کمک می‌گیرند.
چهارشنبه, ۱۸ مهر
مجموعه‌ی «فرانک و برت» به نویسندگی و تصویرگری کریس نیلر بلستریوس (Chris Naylor Ballesteros) درباره‌ی دوستی، بازی و یادگیری اعداد است. این مجموعه‌ی دو جلدی، دو شخصیت ثابت دارد: یک روباه به نام فرانک و یک خرس به نام برت. یکی از کتاب‌های‌ این مجموعه درباره‌ی ماجرای قایم‌باشک است و دیگری ماجرای دوچرخه‌سواری. در هر دو کتاب، فرانکِ روباه از چالش‌های این دوستی می‌گوید.
یکشنبه, ۱۵ مهر
«کتاب‌فروشی نیست در جهان» به نویسندگی و تصویرگری شینسوکه یوشی‌تکه (Shinsuke Yoshitake) کتابی گرافیکی و کمیک درباره‌ی کتاب است! کتابی عجیب درباره‌ی یک کتاب‌فروشی که تنها موضوع کتاب‌هایش کتاب‌ها هستند! البته این کتاب‌ها شبیه هیچ‌یک از کتاب‌هایی که تاکنون دیده‌اید، نیستند! 
چهارشنبه, ۲۸ شهریور
داستان تصویری «معلم‌ها بلد نیستند» نوشته‌ی داگلاس وود (Douglas Wood) با تصویرگری داگ کوشمن (Doug Cushman) درباره‌ی آموزش مهارت اجتماعی مدرسه رفتن و تعامل و ارتباط با آموزگار و هم‌کلاسی‌هاست.
چهارشنبه, ۷ شهریور
«این درخت من است» کتابی است به نویسندگی و تصویرگری الیور تالک (Olivier Tallec) درباره‌ی مالکیت، حرص، ترس و از دست دادن. داستانی طنزآمیز با نگاهی مدرن به مسئله‌ی مالکیت و اهمیت قدردانی از داشته‌ها. 
یکشنبه, ۲۸ مرداد
«این باغ ‌وحش کوچک چه زیباست!» کتابی است سروده‌ی ولادمیر مایاکوفسکی (Vladimir Mayakovsky) با تصویرگری چوروچین (Nikita. N. Charushin). این کتاب اولین‌بار در دوره‌ی اتحاد جماهیر شوروی منتشر شد. این اثر ارزشمند را صفورا نیری با روایتی شعرگونه به زبان فارسی برگردانده است؛ نیری شاعری خلاق در حوزه‌ی شعر نوجوان است و چندین کتاب شعر از او در بخش کودک و نوجوان انتشارات مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (تاک) منتشر شده است.
چهارشنبه, ۱۰ مرداد
داستان «لاک ‌پشت و من» را ماریت تورن‌کویست (Marit Tornqvist) نوشته و تصویرگری کرده است. این نویسنده و تصویرگر، مهارت ویژه‌ای در به تصویر درآوردن استعاره‌ها در تصویر و داستان دارد. «لاک‌ پشت و من» داستانی استعاری، زیبا و پر از رمزوراز و شگفتی است؛ داستانی درباره‌ی وطن، مهاجرت، عشق، هویت و مسئولیت؛ داستانی درباره‌ی دوستی عجیب پسری با یک لاک‌پشت! 
یکشنبه, ۳۱ تیر
«وپر، غول مهربان» قصه‌ای از مجموعه «کارت ‌های تصویری قصه ‌گویی» یا «کامی ‌شی ‌بای» است که اتسوکو نوزاکا (Etsuko Nozaka) آن را نوشته و نانا فوریا (Nana Furiya) تصویرگری کرده است.
چهارشنبه, ۲۷ تیر
«خرگوش بی دماغ» کتابی تصویری به نویسندگی آنابل لامرس (Annabel Lammers) و تصویرگری هانکه سیمنسما (Hanneke Siemensma) است؛ داستانی درباره‌ی یگانگی، پذیرش تفاوت‌‌ها و شایستگی دوست ‌داشته شدن.
چهارشنبه, ۶ تیر
«از ناکجا» کتابی تصویری به نویسندگی و تصویرگری کریس نیلر بالستور (Chris Bellesteros Naylor) است. «از ناکجا» درباره‌ی دوستی و ایجاد پیوند است یا بهتر است بگوییم درباره‌ی دوست ماندن با وجود دگرگونه شدن. برای دوستی بایست شبیه یکدیگر باشیم یا همین ‌که از چیزهای مشترکی حظ ببریم کافی است؟ مثلاً تماشای بالا آمدن ماه در آسمان شب، لذت نوشیدن یک فنجان چای کنار هم وقتی به چشم‌انداز مشترک پیش رو نگاه می‌کنیم؟ برای آغاز دوستی همین چیزهای ساده‌ی کوچک کافی است.
یکشنبه, ۳ تیر
«اردکی که آب دوست نداشت» داستانی تصویری است که استیو اسمال (Steve Small) نوشته و تصویرگری کرده است. استیو اسمال انیماتور، طراح و تصویرگر است و این نخستین کتابی است که خودش نوشته است؛ داستانی درباره‌ی دوستی و گشودگی به روی دیگری.     اما دوستی چیست؟ چطور دوستان خود را انتخاب می‌کنید؟ اصلاً ممکن است بتوانید با کسی دوست شوید که درست همان‌ چیزی را دوست دارد که شما از آن فراری هستید؟ 
چهارشنبه, ۳۰ خرداد
«دادا» به نویسندگی جرمانو زولو (Germano Zullo) و تصویرگری آلبرتین زولو (Albertine Zullo)، کتابی است درباره‌‌ی اهمیت دوستی. «دادا» کتابی متفاوت است؛ چون یکی از دو شخصیت اصلی این کتاب یک اسب است!  خرید کتاب کودک درباره دوستی
شنبه, ۲۶ خرداد
«غم‌ نامه‌ ی مایکل روزن» کتابی تصویری است به قلم مایکل روزن و تصویرگری کوئنتین بلیک. روزن شاعر و نویسنده‌ی سرشناس ادبیات کودکان است، و دوستداران ادبیات کودک در ایران او را با یکی از کلاسیک‌های منتخب پیتر هانت، با عنوان «می ‌خوایم یه خرس شکار کنیم»، می‌شناسند.
یکشنبه, ۲۰ خرداد
«چمدان» کتابی تصویری به نویسندگی و تصویرگری کریس نیلر بالستور (Chris Ballesteros Naylor) است؛ داستانی درباره‌ی مهاجرت، مهربانی، پذیرش دیگری و دوستی. این کتاب به بیش از ۲۰ زبان ترجمه شده و منتقدانی بسیار آن را تحسین کرده‌اند.  خالد حسینی، نویسنده‌ی رمان بادبادک‌باز، می‌گوید: «کاش همه‌ی پدران و مادران «چمدان» را با فرزندان خود سهیم شوند. در زمانه‌ای که بیش از ۶۵ میلیون نفر در سراسر جهان به اجبار آواره شده‌اند، این کتاب داستان تصویری زیبایی است از مدارا و مهرورزی با هم‌نوعان.»
چهارشنبه, ۱۶ خرداد
کتاب «از مارها خوشم نمی‌آید» کتابی تصویری به نویسندگی نیکولا دیویس (Nicola Davies) و تصویرگری لوچیانو لوزانو (Luciano Lozano) است. کتاب ترکیبی از روایت داستانی و غیرداستانی است که ترکیب مورد علاقه‌ی نیکولا دیویس محسوب می‌شود. نیکولا دیویس، نویسنده‌ی این کتاب، جانورشناس است و مجری برنامه‌ی حیات‌وحش برای کودکان در بی‌بی‌سی است. 
چهارشنبه, ۹ خرداد
«المور دنبال دوست می گردد» کتابی است به نویسندگی و تصویرگری هالی هابی (Holly Hobbie)؛ کتابی درباره‌ی مشکلات دوست پیدا کردن، تنهایی، مهربانی و معجزه‌ی خود بودن.  خرید کتاب کودک درباره دوستی
یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت
«ویکی و تاریکی» کتابی است به نویسندگی و تصویرگری اما پارلت. کتابی درباره‌ی ترس، به‌ویژه ترس از تاریکی! کتابی هیجان‌انگیز که در آن کودکِ داستان با هیولای تاریکی همراه می‌شود تا به سفری در دلِ شب بروند.
چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت
«تیلدا دوباره تلاش می‌ کند» داستانی تصویری به نویسندگی و تصویرگری تام پرسیوال (Tom Percival) است. این کتاب درباره‌ی احساس اندوه است؛ احساسی که به شکلی ناگهانی به سراغ ما می‌آید و رنگ زندگی‌مان را تغییر می‌دهد. همه‌چیز به یک‌باره تیره می‌شود، تغییر می‌کند و روزهای‌مان خاکستری می‌شوند؛ به گونه‌ای که انجام دادن کارهای ساده‌ی روزمره هم سخت می‌شود. این حس، ارتباط ما با دوستان و خانواده‌مان را هم تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.
یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت